За нас

От 2007 г. СТАР КОМЕРС МД  ЕООД развива търговска дейност. Основните ни принципи са точност,коректност ,лоялност и уважение към всеки наш клиент.Доставяме стоки с доказан произход и гарантирано високо качество на дистрибутори,търговци,търговии на едро, фурни,пекарни,ресторанти,пицарии и заведения за обществено хранене.

СТАР КОМЕРС МД  ЕООД е официален вносител за България на MARSA- Турция,лидер в бранша-производител на професионални мазнини за пържене без трансмазнини с марки: PROSER A24, мазнини за производство на баклави USTAM BAKLAVA, маргарини за производство USTAM и други специални растителни масла USTAM KREMA,USTAM TAVA - омазнител на тави и форми за печене.Всички продукти на MARSA са с изключително високо качество!

СТАР КОМЕРС МД ЕООД разшири асортимента с фритюрна мазнина внос от Гърция с марката FRY! На фирма КОРЕ СА.

Фирмата ни има дистрибутори в гр.София,гр.Пловдив,гр.Варна,гр.Бургас,гр.Благоевград,гр.Банско,к.к.Слънчев бряг ,гр.Приморско,гр.В.Търново,гр.Русе.За повече информация относно нашите представители,не се колебайте да се свържете с нас.

Разполагаме с логистична база в гр. София,а през летните месеци и в гр.Бургас.

Ние сме партньор с фирма ЛЕСАФР БЪЛГАРИЯ ЕООД-един от най-големите производители на мая за хляб в света.При нас можете да намерите пълна гама мая за хляб – прясна или суха и подобрители за Вашата търговия, производство, магазин, пицария, ресторант.

Философията на фирмата ни е дългогодишно партньорство с нашите клиенти,а гаранция за това е качеството на продуктите които предлагаме.През годините сме си извоювали име на стабилен доставчик, което ни прави предпочитан партньор.